La impremta a Lleida per antonomàsia és Optimprint: qualitat, preu i rapidesa.

Si busques una impremta a Lleida, Optimprint és la teva millor opció: preus ajustats, gran qualitat, dissenys exclusius, gran varietat de formats i molt més. Descobreix-ho aquí i no deixis escapar l’oportunitat d’aprofitar les ofertes irresistibles.

Què t’ofereix Optimprint?

Aquesta impremta de Lleida, més concretament ubicada al barri de Cappont, t’ofereix una gran varietat de serveis d’impressió a uns preus realment ajustats.

Què és això de la impressió optimista?

Optimprint creu que, quan es troba l’equilibri entre qualitat, preu i rapidesa, s’està apostant per una impressió optimista. És per això que s’han marcat deu pautes que han esdevingut les directrius més importants a l’hora d’emprendre un nou projecte:

  • 1. Una bona qualitat és el més important.
  • 2. Només productes imprescindibles.
  • 3. Ús de tecnologies punteres.
  • 4. Atenció personalitzada.
  • 5. Compromís amb els terminis d’entrega.
  • 6. I+D pròpia.
  • 7. Preus realment ajustats.
  • 8. Informació real i clara.
  • 9. Preus finals.
  • 10. Valoració de cada producte.

Tot plegat correspon a una filosofia a llarg termini que pretén deixar al client prou satisfet com per voler tornar cada vegada que li convingui.

Especialistes en tirades curtes

Ets una Pimes de la terra ferma i necessites fer impressions, però el total d’unitats que requereixes no té més de dues xifres? Cap problema, a Optimprint podràs fer comandes amb un mínim de 5 o 10 unitats (segons el producte) sense haver de renunciar a la màxima qualitat i accedint a uns preus totalment assequibles. Com és possible? Mitjançant la unificació de comandes aconsegueixen fer una reducció important en les despeses de transport i, d’aquesta manera, reduir costos i poder ser més competitius amb les seves ofertes.

Procés de preimpressió

Si ja ho tens clar i només necessites els recursos per fer realitat la teva visió a la teva impremta de Lleida veuràs tots els formats i mides disponibles i també descobriràs que treballen amb una gran varietat de materials, com ara paper, tela o metall, per exemple. Tens dubtes? En aquest cas, Optimprint et mostrarà tot el ventall de possibilitats del que disposa i els seus professionals en disseny t’assessoraran per poder aconseguir fer realitat aquella idea que no acabava d’agafar forma.

Els professionals d’Optimprint seguiran endavant sempre comptant amb el teu vistiplau per assegurar-se de que el resultat final sigui el més fidel possible a les teves expectatives inicials.

Impressió digital

Amb l’ús d’impressores làser d’última generació aquesta impremta de Lleida proporciona tirades curtes de gran qualitat a un baix cost que donen com a resultat un producte final d’elevada qualitat. En aquest cas, el preu no està directament relacionat amb el nombre d’unitats i permet que Optimprint treballi molt fàcilment amb clients que no requereixin tirades d’impressió llargues; majoritàriament pimes.

Impressió offset

Si busques tirades llargues Optimprint també pot ser una bona opció, tot i que en aquest cas recomanen comparar pressupostos. La impressió offset permet escalar els costos fixes amb el nombre d’unitats, per tant, com més unitats es facin d’un producte més diluïdes quedaran aquestes despeses.

Acabats totalment personalitzats

A més de la gran varietat d’acabats que t’ofereix Optimprint, també hi ha l’opció de fer ús de l’opció dela “dada variable”. Es tracta d’un o diversos ítems dintre d’un mateix producte que va canvianta cada impressió individual. Com quan vols, per exemple, imprimir targetes nominals personalitzades mantenint la línia estètica corporativa. En aquest cas, la dada variable seria el nom de la persona que seria diferent a cada còpia. Aquesta opció t’ho permet fer aprofitant la mateixa tirada i alhora reduint costos.

Productes, formats i enquadernació

També podràs imprimir arxivadors personalitzats a partir de 5 unitats o targetes de visita a partir de 10 unitats. Els formats són múltiples, les mides totalment personalitzades i els materials amb els que treballen ben variats. En el cas de revistes també hi ha diverses opcions d’enquadernació (grapa omega, wire-o, etc.), per exemple. Cal tenir en compte que aquesta impremta de Lleida evoluciona constantment i que, per tant, és recomanable visitar sovint la seva pàgina web per estar al dia de totes les seves novetats.

Optimprint és també proximitat

Optimprint, tot i que compta amb un entorn web totalment optimitzat perquè puguis fer les teves gestions íntegrament online, també posa a la teva disposició unes oficines que trobaràs a la capital del Segrià. Allà hi ha assessors i personal especialitzat que et guiaran durant tot el procés previ a la impressió dels teus productes, s’asseguraran de que el material que t’emportis sigui exactament el que esperaves i vetllaran per trobar-te la millor opció tenint sempre presents els tres paràmetres que defineixen l’activitat d’aquesta empresa: qualitat, preu i rapidesa.

Rapidesa en els terminis d’entrega

Optimprint es compromet amb els seus clients a servir els productes en una data màxima d’entrega prèviament pactada. Aquest compromís els dóna seguretat perquè els permet planificar més acuradament la seva agenda corporativa ja que poden estar segurs de que podran gaudir dels seus productes en aquella data o inclús abans. A més, els preus d’enviament estan inclosos als productes, per la qual cosa no hi haurà sorpreses d’última hora. Necessites una entrega urgent? Si fos així, aquesta impremta de Lleida també té una solució per tu.

Factors de valor afegit

Si estàs buscant un servei d’impressió d’alta qualitat i amb uns preus realment competitius, no ho dubtis més: Optimprint és la teva millor opció. Si et trobes a les terres de ponent et podràs passar per les seves oficines i si no sempre pots trucar o fer les gestions directament online a través del seu web corporatiu. No importa quin sigui el teu perfil, idea o projecte; aquesta impremta de Lleida et proporcionarà les respostes que busques amb unes condicions immillorables.

T’atreveixes a fer impressions optimistes?

Després de llegir aquesta informació t’animem a que t’assessoris abans de fer la teva primera comanda. Atansa’t a les seves oficines de Cappont, truca’ls per telèfon o bé fes ús de la seva pàgina web. Sigues inconformista i demana exactament allò que necessites. Sempre estaran disposats a atendre’t i a donar-te un servei de qualitat per aconseguir que la teva experiència sigui sempre òptima.

CONTACTA CON NOSOTROS
902 750 354
973 982 373
Horario:
Lun-Jue de 9:30 h a 13:30 h y 16:00 h a 19:00 h
Vie de 9:00 h a 14:00 h
Imagen ventaja de registro
PRECIOS TODO INCLUIDO
Gastos de envío incluidos
en el precio
(Península y Baleares) .
SUSCRÍBETE A NUESTRA NEWSLETTER
Nombre:
E-mail:
PAGO SEGURO